Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
islamistički napad
Povratak na članak

Troje mrtvih i deseci ranjenih u eksplozijama u Dagestanu

Islamistički pobunjici djeluju po iskušanoj taktici. Najprije aktiviraju bombu da privuku policiju, a zatim aktiviraju drugu i jaču bombu da povećaju broj žrtava.

Komentari 6

OB
-obrisani-
14:18 22.09.2011.

Ovo je opomena slavenskoj Rusiji; \" Nemojte davati podrsku Palestincima \". Svi ovi teroristi u Rusiji, Kini, Indiji ...su po narudzhbi, financira ih Zion-Arab rezhim iz Saudijske Arabije s americko-britanskim presutnim blagoslovom.

VL
OB
-obrisani-
16:40 22.09.2011.

Jel ti Startrack mozes shvatiti ... Rus moze biti; pravoslavac, subotar, musliman,katolik,mormon,budista,zidov,hindu i ateista

VL
OB
-obrisani-
20:02 22.09.2011.

Rusija je sekularna drzava Vjera je privatna stvar i po zakonu se ne upisuje ni u putovnicu ni u osobnu kartu, ni u svjedozbu ni sto ja znam gdje. Muslimani su najbolji ruski sinovi a ovi teroristi su iz Saudijske Arabije.

VL
OB
-obrisani-
20:37 22.09.2011.

Ima pravoslavnih Rusa koji bi je izdali za saku dolara i ima muslimanskih Rusa koji ce poginuti za Rusiju. Nema generalizacije po vjerskoj liniji................... Ili si izdajnik ili domoljub kao u Hrvatskoj

VL
ST
Startrack
16:47 23.09.2011.

Drazi mi je pravoslavni Rus nego musliman. Svaka cast administratore sto si ovo pobrisao. Nisam napisao da mi je Srbin drag, nedaj boze.

VL
ST
Stockholm
17:51 23.09.2011.

+ - 22.09.2011. u 14:18h Bharat je napisao/la: Ovo je opomena slavenskoj Rusiji; \" Nemojte davati podrsku Palestincima \". Svi ovi teroristi u Rusiji, Kini, Indiji ...su po narudzhbi, financira ih Zion-Arab rezhim iz Saudijske Arabije s americko-britanskim presutnim blagoslovom.m. ************************************************************************************* Boze moj mili na visini, zasto nas mucis ovakvim i*******?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.