Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPRAVILI VELIKU ŠTETU

Trojac u Istri ukrao vozilo i skrivio nesreću. Nekoliko dana kasnije opet ukrali auto pa se zabili u metalni stup

Zagreb: Policijska potjera za vozilom završila ispred Osnovne škole Trnsko
Zeljko Lukunic/PIXSELL
08.01.2024.
u 12:36

Policija protiv osumnjičenih podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku, dok se kriminalističko istraživanje nastavlja.

Umaška policija osumnjičila je dvojicu 18-godišnjaka i maloljetnika da su ukrali dva automobila s kojima su potom izazvali prometne nesreće.

Zagreb: Policijska potjera za vozilom završila ispred Osnovne škole Trnsko
1/6

Jednog od 18-godišnjaka i maloljetnika terete da su 1. siječnja u noćnim satima ukrali otključani automobil u Umagu s kojim su sudjelovali u prometnoj nesreći u naselju Jeci, čime su 53-godišnjakinji napravili štetu od nekoliko tisuća eura.

Pohod su nastavili u noći na subotu, kada su iz dvorišta kuće na području Finide ukrali otključano vozilo s kojim su također sudjelovali u prometnoj nesreći. Nakon što su kod mjesta Babići udarili u metalni stup, pobjegli su, otuđivši iz vozila ključ, registracijske pločice i prijenosni zvučnik, oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća eura.

Iste noći na području Finide trojac je počinio još dvije krađe iz otključanih vozila. Na štetu 64-godišnjaka iz vozila su otuđili novčanik s dokumentima i sunčane naočale, a na štetu 41-godišnje talijanske državljanke bocu alkoholnog pića, otvarač za boce i 3D naočale.

VEZANI ČLANCI:

Policija protiv osumnjičenih podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku, dok se kriminalističko istraživanje nastavlja.

VIDEO Unijeli prometni znak u ZET-ov autobus

Komentara 2

ŠT
ŠtoReći
12:52 08.01.2024.

,, Nekoliko dana kasnije opet ukrali auto " može što god tko želi kad nema nikakve kazne

Avatar Moodleen
Moodleen
15:24 08.01.2024.

Kaj i u Istri ima "kakajtazija"? Ajoj, ne... ima tam "pupavaca", mali milijun. Isti geni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije