Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BREZOVICA

Trojac betonskim blokom provalio u benzinsku postaju, uhvatila ih interventna policija

Razbojništvo u Brezovici
Foto: MUP
1/8
30.05.2018.
u 15:23

Nakon dovršenog kriminalističkog policijski službenici su osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu su podnijeli su kaznenu prijavu - stoji u priopćenju.

Trojica kriminalaca uhvaćena su u jutarnjim satima ponedjeljka prilikom pokušaja provale na benzinskoj postaji u Brezovici. Tamo ih je zatekla policija koja ih je i privela.

Radi se o trojici muškaraca starosti 26, 29 i 38 godina koji su betonskim blokovima razbili staklo na benzinskoj postaji na Brezovičkoj cesti.

Provalnici su ulovljeni u djelu te su privedeni i predani pritvorskom nadzorniku. 

- Sumnja se da su 28. svibnja u 3.35 sati, u Brezovici, na Brezovičkoj cesti betonskim blokovima razbili staklo na benzinskoj postaji i kroz nastali otvor ušli u prodajni prostor gdje su ih zatekli i uhitili policijski službenici Službe općeg kriminaliteta i Ekipe za posebne zadaće Interventne jedinice policije te ih doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje

Nakon dovršenog kriminalističkog policijski službenici su osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu su podnijeli su kaznenu prijavu - stoji u priopćenju.

Razbojništvo u Brezovici
1/8
Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
17:01 30.05.2018.

Sumnja se a zatekli ih.Ako su zatečeni na djelu kako se onda sumnja????? Opet članak piše neki priučeni novinar?

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
18:45 30.05.2018.

koji panjevi!zbog ničega u zatvor!😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije