Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapljena

Trojac iz Našica s marihuanom uhvaćen u Poreču

marihuana (1)
PU ZG
11.05.2011.
u 11:18

Kod 37-godišnjaka pronađeno je više od grama, kod 29-godišnjaka oko dva grama, a kod 21-godišnjaka oko 28 grama marihuane. Muškarci su uhićeni i privedeni

Porečka je policija jučer predvečer u Dalmatinskoj ulici u Funtani kod trojice muškaraca pronašla marihuanu. U parkiranom vozilu marke Alfa Romeo našičkih registarskih oznaka zatekli su trojicu muškaraca u dobi od 37, 29 i 21 godinu s područja Našica.

Kod 37-godišnjaka pronađeno je više od grama, kod  29-godišnjaka oko dva grama, a kod 21-godišnjaka oko 28 grama marihuane. Muškarci su uhićeni i privedeni u policijsku postaju.

Temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Puli pretražen je stan u Vrvarima, koji koristi 37-godišnjak, i ondje je pronađena vrećica s oko 5 grama marihuane. Policija je utvrdila da su 37-godišnjak i 29-godišnjak drogu koju su predali policijskim službenicima jučer dobili od 21-godišnjaka te protiv starijih muškaraca slijedi podnošenje kaznene prijave redovnim putem, dok se kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom nastavlja.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar pandarean_brewmaster
pandarean_brewmaster
08:42 12.05.2011.

Sad kad je razbijen ovaj narko lanac, a narko bossevi cmrlje u prdekani i cekaju na pravorijek pravde, svi gradjani RH mogu mirnije spavati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije