Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roditeljski nemar
Povratak na članak

Trogodišnja djevojčica popila majčine tablete i završila u bolnici

Znam da se trovanje nije smjelo nikako dogoditi, ali zbog toga nam nisu morali odmah oduzeti našu Lorenu, suznih očiju ističe otac Mladen.

Komentari 2

DM
drazen.m3
19:39 29.07.2010.

I odmah se trebaju djeca izdvojiti i oduzeti roditeljima???? Dali se socijalni radnici pitaju kako će to utjecati na djevojčice emocionalno??? Brinu za njihovu dobrobiti?? Mislim svašta,bolje da im pomognu a ne da iz oduzimaju i stvaraju još dvoje istraumatizirane djevojčice. Pomozimo im da ostanu u svom domu,a ako je majka psihićki bolesnik neka ima pomognu savjetima i nadzorom a ne oduzimanjem djece, Socijalni radnici gdje vam je ljudskost?

VL
OB
-obrisani-
09:44 31.07.2010.

socijalna služba je hrpa idiota koji žive na račun nas poreznih obveznika.....niti su oni to djete stvorili ni odgojili pa otkud im pravo da ga oduzimaju....preporuka roditeljima odmah uzmite najskupljeg odvjetnika i poserite tu baričku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.