Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bacila' mu sina

Trogirski vijećnik HDZ-a prijavljen zbog prijetnje profesorici

učionica
Duško Jaramaz/PIXSELL
27.08.2013.
u 09:44

Ne radi to, osvetit ću ti se kad-tad, navodno je vikao Zlatko Rožić 50-godišnjoj profesorici i pritom šakom udarao o stol.

Profesorica matematike u Srednjoj strukovnoj školi "Blaž Jurjev Trogiranin", Vesna J. (50) podnijela je splitsko-dalmatinskoj policiji kaznenu prijavu protiv gradskog vijećnika Zlatka Rožića (53) zbog prijetnji.

Piše to Dalmacija News koji doznaje da se to  dogodilo nakon što je prošle srijede profesorica matematike vijećnikovog sina bacila i na drugom popravnom roku. Zlatko Rožić tada je otišao u školu te zaprijetio učiteljici.

- Ne radi to, osvetit ću ti se kad-tad! - navodno joj je vikao i pritom šakom udarao o stol. Šokirana 50-godišnja profesorica cijeli je slučaj prijavila policiji te uzela bolovanje.

No Zlatko Rožić nešto drugačije opisuje događaj.

- Prijetnja? Ako je prijetnja govoriti da ću pozvati inspekciju da provjeri nečiji rad, onda stvarno ne znam... Reagirao sam kao svaki roditelj čije je dijete doživjelo šok. Sin (16) mi se prepao i nije mogao odgovarati ispred komisije, znao je da mu je to zadnji termin da prođe godinu pa je pitao ako može sjesti dvije minute da dođe k sebi, ali profesorica mu to nije htjela omogućiti. To nije pedagoški, nije humano - pravda se prijavljeni vijećnik.

Rožić tvrdi da je želio ''samo popričati'' s profesoricom no da je ona ''bila arogantna i odbijala razgovor''. Kazala mu je: "Vaše dijete nije za ovakav vid nastave, možda da proba s nečim lakšim". HDZ-ov vijećnik kaže kako nije lupao šakom od stol, ali priznaje da je povisio ton. Profesorici se namjerava ispričati.

>>Jovanović: Napad na nastavnika jednak je napadu na policajca!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije