Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljski "posao"

Tročlana obitelj iz Poreča uzgajala marihuanu u posudama za cvijeće

marihuana
MUP
09.03.2010.
u 11:25

Pretragom stana obitelji pronađeno je ukupno 3,25 kilograma marihuane pakirane u 46 paketića te još 11 stabljika konoplje visokih desetak centimetara.

POREČ - Istražnom sucu u Puli jučer je privedena tročlana porečka obitelj koju se sumnjiči za uzgajanje marihuane radi daljnje preprodaje.

Otac B. J. (48) u nedjelju je u kontroli prometa u naselju Vrvari zatečen s dva grama marihuane. Budući da je uhićen, pretražen mu je stan, gdje je pronađeno ukupno 3,25 kilograma marihuane pakirane u 46 paketića te još 11 stabljika konoplje visokih desetak centimetara koju su B. J., majka M. J. (49) i sin R. J. (26) uzgajali u posudama za cvijeće.

Zaplijenjenu, za prodaju spremnu, marihuanu obitelj je, navodi policija, uzgojila tijekom prošle godine. Otac i sin policiji su već poznati. Otac je još 1986. godine prijavljen zbog uzgoja marihuane, dok sin ima više prijava zbog zlouporabe droga.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar drInternet
drInternet
13:09 09.03.2010.

*** Što je hrvatska seljačka pravda danas?! Nisu bili na prosjedu seljaka jer im nedostaje novca za traktor i sada će policija duvat njihovu konoplju. Samodostatne easy growere pljačkaju a ovisnike o pročunskim novcima nagrađujju , to je pravda? *_-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije