Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izaberite kartu...

Trik koji je zbunio mnoge - možete li otkriti u čemu je stvar?

Trik s kartama
Foto: Youtube
18.06.2014.
u 23:00

Pogledajte video i pokušajte sami shvatiti kako je trik izveden

Trikovi s kartama su uvijek zabavni, a važno ih je samo dobro izvesti. Endrit Ferizoli pripremio je jedan stari trik s kartama na YouTubeu koji je zbunio mnoge.

Ferizoli vam pokaže pet karata od kojih vi morate izabrati jednu. Nakon toga on izvadi kartu za koju misli da je vaša i promiješa ostale karte. Kada vam ih opet pokaže vaše karte neće biti. Pokušajte s nekom drugom kartom, mađioničar će pobijediti svaki put.

Pogledajte video i pokušajte sami shvatiti kako je Ferizoli izveo trik. Rješenje otkrijte u nastavku teksta.

Ako malo bolje proučite snimku vidjet ćete da su nakon miješanja sve karte drugačije pa je logično da vaše karte među njima neće biti.

Trik je sniman u jednom kadru i, koliko se može vidjeti, Ferizoli nema dodatne karte koje mijenja s onima koje pokazuje. Korisnici YouTubea su u komentarima ispod videa dali nekoliko mogućih 'rješenja' trika, a nekima je odmah bilo jasno o čemu se radi.

- Imaš posebne karte. Jedna karta ima različite adute na svakom kraju. Tako kada odaberemo 'svoju kartu' ti okreneš karte na drugu stranu i sve su drugačije - otkrio je jedan od komentatora.

>> Merlin - Oskar za magiju prvi put u rukama Hrvata

>> Teško se budite? Isprobajte trik roditelja ovog dječaka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije