Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U AUSTRIJI
Povratak na članak

Trijumf Kaiserovih socijaldemokrata, uzlet desničara i debakl Zelenih u Koruškoj

Pobjedničko raspoloženje u socijaldemokratskom pokrajinskom taboru upotpunio je njegov savezni vođa Christian Kern.

Komentari 1

DU
Deleted user
09:07 05.03.2018.

Bravo, to je vjetar u leđa našemu dičnom Bernardić Dadi zvanom Bero i njegovim "socijaldemokratima" bez obzira na to što isti ne znaju tko im nosi glavu. Naprijed, Dado zvani Bero, iskoristi povijesnu priliku i preporodi Hrvatsku uz pomoć neprijepornihh i dokazanih SDP-ovih državnika Stazić Neška, Grbin Pećka, Hajdaš udonoga Dončić dr. Sinkea, Maras Goge, Glavašević Bokija, Opačić MIlančice, Glasovac Sabinke, Komadina Zlatkeca, Ostojić dr. Rajkana, Ostoje Rankovića itd. itd.! Hoćemo za godinu dana životni standard kao u Koruškoj. Samo ti nam, oj Dado zvani Bero, možeš to priuštiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.