Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'superutorak'

Trijumf Donalda Trumpa na republikanskim predizborima: Osvojio svih pet država

Donald Trump
Foto: Douliery Olivier/Press Association/PIXSELL
1/4
27.04.2016.
u 07:53

Clinton je nakon prvih izbornih rezultata rekla kako su u njezinoj kampanji bili naglašeni progresivni ciljevi za poboljšanje života u SAD-u

Bogataš Donald Trump odnio je pobjedu u pet saveznih država na istočnoj obali u jučerašnjem "super utorku" te time povećao prednost u utrci na delegate za stranačku nominaciju.

Hillary Clinton pobijedila je u četiri od pet demokratskih predizbora te svom protukandidatu Berniju Sandersonu "prepustila" tek jednu pobjedu, javlja BBC. 

Clinton je nakon prvih izbornih rezultata rekla kako su u njezinoj kampanji bili naglašeni progresivni ciljevi za poboljšanje života u SAD-u.

– Mi vjerujemo u dobrotu naših ljudi i veličinu našeg naroda – rekla je.

>>Glavni kandidati u utrci za Bijelu kuću Trump i Clinton bliže nominaciji

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
10:40 27.04.2016.

Koliko arlaukanja protiv tog Trumpa a on je najbolji predstavnik Amerike. Točno predstavlja Ameriku i njene građane kakvi su oni zaista.

DU
Deleted user
10:30 27.04.2016.

Pa tko normalan moze dati glas Hillary clinton ?? :( Drago mi je da Trump vodi u presj. utrci.

Avatar mason
mason
18:11 27.04.2016.

Najbolje od svega je da Sanders nema priliku za nominaciju. Hillary je kandidat bez svoje ideje. Sve bas sve sto kaze je vec ispricano 100 puta i otrcano. Ona ako pobjediti to ti je upali auto i pusti da radi na parkiralistu 4 godine. Ni naprijed ni natrag. A Trump tesko da uspije kad mu poturaju nogu I republikanci i demokrati. Da su Cruz i Kasich fer vec bi odustali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije