Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRT NA CESTI

Tri Županjca poginula u slijetanju Škode Fabije kod Gradišta

Tri Županjca poginula u slijetanju Škode fabije kod Gradišta (1)
Foto: GOran Farbezar/PIXSELL
1/7
17.06.2011.
u 07:13

Na ravnom dijelu ceste vozač je skrenuo na lijevi kolnički trak, zahvatio travu te nakon 50-ak metara udario u kosinu kanala koji prolazi ispod ceste

Marko F. (19), Josip K. (23) i Marko K. (24) iz Županje poginuli su jutros oko 4.45 sati u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na državnoj cesti D-55 Vinkovci -Županja kod Gradišta.

Škoda Fabia županjskih registracijskih oznaka kojom je, najvjerojatnije, upravljao Marko F. kretala se iz smjera Vinkovaca prema Županji i na ravnom dijelu ceste vozač je skrenuo na lijevi kolnički trak, zahvatio travu te nakon 50-ak metara udario u kosinu kanala koji prolazi ispod ceste. Od udarca vozilo se odbili i palo "na nos" u kanal.

Sva tri mladića na mjestu su preminula.

Vučna je služba prvo morala izvući vozilo kako bi pogrebnici izvadili mrtva tijela. Na mjestu nesreće uopće nema tragova kočenja pa policija pretpostavlja da je vozač zaspao, a i brzina je bila velika. Neslužbeno doznajemo da su se trojica prijatelja vraćala iz Osijeka.

Komentara 4

OB
-obrisani-
10:55 17.06.2011.

Velika sucut obiteljima nastradalih.................Oprez ostalima da ovakve slike vidimo sto manje na cestama !!

OB
-obrisani-
11:06 17.06.2011.

nažalost mladost i brzina uz nedostatak sreće završe pogubno

OB
-obrisani-
21:56 17.06.2011.

ozaloscenim obiteljima iskrena sucut dao vam dragi bog snage u daljnem zivotu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije