Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Beogradu

Tri tijela pronađena u septičkoj jami, troje uhićeno zbog pomaganja u ubojstvu

Srbija policija
Davor Javorović/PIXSELL
18.06.2019.
u 09:08

Za ubojstva se sumnjiči Dragoslav Jovanović (25) koji je počinio samoubojstvo nakon što je u Beogradu u nedjelju nasred ulice pucao u svoju suprugu

Tri osobe uhićene su za pomaganje u trostrukom ubojstvu u Surčinu u Beogradu, za koje se sumnjiči Dragoslav Jovanović (25), doznaje Blic. Jovanović je inače počinio samoubojstvo nakon što je u Beogradu u nedjelju nasred ulice pucao u svoju suprugu Teodoru Jovanović (25), pred njihovim djetetom koje je bilo u kolicima.

Tijela muškarca Neđe. Š. (42), njegove majke Darinke. Š (75) i njegove tete Milje P. (80) pronađena su u ponedjeljak navečer u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu na placu koji pripada Ljubomiru Jovanoviću, ocu osumnjičenog Dragoslava.

Njihov nestanak policiji je prijavljen 10. lipnja. 

 

Komentara 12

Avatar Dumen
Dumen
09:25 18.06.2019.

Sućut obitelji

Avatar dpejakovic
dpejakovic
09:54 18.06.2019.

Iz dana u dan sve više "vesti". Dosta!!

HE
hr.eu
10:43 18.06.2019.

Vesti iz regiona. To vam je k ad oni kupe nekoć hrvatski list. Ovolikog srbovanja od prve do posljednje stranice VL nije bilo ni u komunizmu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije