Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽRTVA BELIVUKOVOG KLANA

Tri su ga dana zlostavljali u prostorijama stadiona Partizana: 'Želim to zaboraviti, da ostane zakopano'

Veljko Belivuk
Stefan Tomasevic/ATAImages/PIXSELL
18.09.2023.
u 10:18

Tri je dana proveo zatvoren. Tukli su ga drškom sjekire, a najgore iskustvo je bilo silovanje bilijarskim štapom

Svjedok I.S. danas bi pred sudom trebao svjedočiti u nastavku suđenja zloglasnom Belivukovom klanu. On je jedini iz optužnice koji je preživio zlostavljanje zloglasnog klana koje je trajalo tri dana. Slučaj se dogodio krajem 2020. godine.

- Želim zaboraviti tri dana na stadionu Partizana, želim da ta trauma ne bude u mom životu, da to ostane zakopano iza mene u nekoj zemlji - ovako je svjedok, kako Kurir neslužbeno saznaje, opisao brutalno iživljavanje pripadnika kriminalne skupine Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

On bi danas trebao svjedočiti u nastavku suđenja klanu koji je optužen za sedam ubojstava kao i silovanje tog mladića. On je na saslušanju u tužiteljstvu detaljno ispričao kako mu se život pretvorio u pakao sredinom listopada 2020. godine. On je došao u Beograd te se fotografirao pokraj stadiona Partizana. Objasnio je kako su ga 'navijači' prepoznali jer je volio ići i na utakmice i da su ga optužili da je došao uhoditi Belivuka i Miljkovića.

Kazao je kako je napravio selfi kod stadiona nakon čega su mu prišli ti ljudi, povukli ga te ga odveli u prostorije kluba šamarajući ga i udarajući.

VEZANI ČLANCI

- Tukli su me šakama, vezali me za stolicu. Unosili su mi se u facu i ponavljali 'što je bilo, došao si nas cinkati, došao si pratiti Velju'. Ja sam ponavljao da sam se došao slikati - rekao je na tužiteljstvu.

Tri je dana proveo zatvoren. Tukli su ga drškom sjekire, a najgore iskustvo je bilo silovanje bilijarskim štapom, navodi Kurir. Kaže kako su trećeg dana došli Belivuk i Miljković te da su ga tukli.

- Belivuk mi je ponavljao 'kaži za koga cinkariš, pi..o ciganska, cinkaroška, klošaru' - rekao je. Nakon toga su ga pustili uz prijetnju da će ga ubiti ako nekome kaže što se dogodilo.

VIDEO Otišla kod liječnika jer joj je krvarilo uho pa je zaprepastilo što su našli: 'Virile su nožice'

Komentara 7

Avatar Noldor
Noldor
11:17 18.09.2023.

Srbija...

MA
marli
12:57 18.09.2023.

Jala brat, mc stojan i ostalo smeće polako zahvaća i našu đubrad.

Avatar Castro
Castro
10:26 18.09.2023.

Ovo sigurno zanima cijelu Hrvatsku. Bravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije