Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zarobljeni u cijevi

Tri radnika zapela pri spuštanju na 50 m dubine, spasio ih HGSS

'11.01.2012., Zagreb - Na krizanju Sarajevske i Sajmisne ceste na snazi je privremena regulacija prometa zbog radova na zamjeni vodovodnih cijevi.   Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
'Patrik Macek/PIXSELL'
31.07.2012.
u 07:02

Radnici su se spustili u dubinu uz pomoć košare i dizalice, no košara je zapela pa su ostali zarobljeni u cijevi, bez mogućnosti povratka na površinu

Pripadnici HGSS-a Dubrovnik izvukli su u ponedjeljak u 18 sati na površinu troje radnika koji su ostali zarobljeni u 50 metara dubokoj tlačnoj cijevi izvodeći radove u hidroelektrani Dubrovnik. Radnici su se spustili u dubinu uz pomoć košare i dizalice, no košara je zapela pa su ostali zarobljeni u cijevi, bez mogućnosti povratka na površinu. Pomogla im je ekipa HGSS-a Dubrovnik koja ih je ubrzo izvukla van.

I HGSS-ovci iz Gospića imali su pune ruke posla. U nedjelju u popodnevnim satima intervenirali su na Velebitu. U brzoj akciji locirali su i spasili mladog zalutalog planinara koji je spušten do sigurnog puta.

>>Delnički HGSS s Risnjaka spasio iscrpljenog mladog planinara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije