Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN SLUČAJ
Povratak na članak

Tri godine nije dolazila na posao u Ministarstvo, a oni joj isplatili 60.000 eura plaće: Morat će vratiti novac?

U pozadini neobične situacije su optužbe za mobing, više sudskih presuda, odluka o otkazu i zakonska prava radnika.

Komentari 5

EJ
ejStef
22:41 13.02.2024.

Ma nema šanse da izgubi slučaj, pa djelatnici dobiju preko 95% sporova. Platili smo hrpu takvih kakva je ona i plaćat ćemo ih još desetljećima... Najbolji slučaj je onaj gdje je čovjek spavao na poslu, slikali su ga, dali mu otkaz, tužio je državu i dobio spor da su ga uznemiravali. Valjda dok spava...

VL
MI
minolta
22:54 13.02.2024.

znamo mi to. takvih je puno. sad zašto je ovo u novinama to je pitanje. možda ova stvarno i nije kriva, nego su joj iz nemara isplaćivali. još će ih tužiti na kraju. bitno je biti na poziciji tad najednom svima krene u obitelji. shvatite ne postoji država, ne postoji pravda, ne postoji sustav. postoji samo novac i odabrani.

VL
Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
07:34 14.02.2024.

sada ce nam i sudovi poceti bit partijski obojani, rijeka i osijek za leftarde, zagreb za kradeze

VL
EZ
ezer
22:38 13.02.2024.

Što su čekali tri godine za otkaz i još isplaćivali plaću cijelo to vrijeme. Sada neka se naplate od bivše zaposlenice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.