Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
japanski psiho

Tri godine držali kostur majke u kući: 'Ona je Bog i još je živa'

kostur
Borna Filić/PIXSELL
08.03.2013.
u 11:05

Dvije sestre i brat uhićeni su u Japanu nakon što je otkriveno da su tijelo svoje mrtve majke tri godine nakon smrti držali u kući.

Dvije sestre i brat uhićeni su u nakon što je otkriveno da su tijelo svoje mrtve majke tri godine nakon smrti držali u kući, piše Daily Mail.

65-godišnjak i dvije žene stare 59 i 52 godine iz Japana tvrde da nisu napravili ništa loše te kao razlog držanja mrtve majke naveli su činjenicu da je ona postala Bog. Policija ih je uhitila nakon što su pronašli kostur starije žene u njihovom domu u gradu Usa.

"Još uvijek je živa"

Policajci su došli u dom jer se sumnjalo da je starija žena zlostavljana, a brat i dvije sestre pokušali su ih spriječiti u ulasku u kuću. – Nema potrebe da je vidite. Izađite iz dvorišta – rekla je jedna od sestara.

No, kada su uspjeli ući u kuću, pronašli su tijelo gospođe Ishigai na tepihu s licem okrenutim prema gore, a optuženi su im rekli da je to "iz religijskih razloga". Odbacuju optužbu za povredu mira preminule osobe jer tvrde da je žena "u biti još uvijek živa".

"Nije mrtva nego je u procesu prelaska u višu dimenziju"

– Naša majka postala je Bog. Nije mrtva nego je u procesu prelaska u višu dimenziju – kazala je jedna od sestara. Dodaju da su oni "sluge Božji" te da na način na koji oni sagledavaju situaciju, njihova "majka nije mrtva". Susjedi su kazali da su optuženi ugledni članovi zajednice, ali da su u posljednje vrijeme razvili neobična religijska vjerovanja te su se povukli iz svakodnevnog života.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije