Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspjela pobjeći

Tri godine 19-godišnjakinju držao kao seksualnu robinju

goli politicari
Foto: Preuzeto s iDNES.cz
1/2
24.08.2012.
u 08:11

Djevojka je pobjegla uz pomoć rođaka, a s osumnjičenim zlostavljačem imala je i dijete

Tri godine živjela je kao seksualna robinja 19-godišnja djevojka iz St. Louisa, no uspjela je pobjeći od muškarca koji ju je zlostavljao, izvijestila je policija u Washingtonu, javlja fox2now.com.

Djevojka je pobjegla uz pomoć rođaka, a s osumnjičenim, s kojim je živjela, imala je i dijete. On je uhićen tijekom pretrage doma u četvrtak.

Naime, djevojka je prije tri godine nestala u St. Louisu i od tada je bila na popisu nestalih osoba. Policija kaže da je veliku ulogu u cijelom slučaju imala i majka osumnjičenog koja mu je pomagala prikriti zločin.

Sa svojim zlostavljačem imala je dijete, a susjedi kažu kako nisu primijetili ništa neobično.

– Činili su mi se jako dragi ljudi i obični susjedi. Nisam mislila da se neke čudne aktivnosti događaju u njihovu domu, a pogotovo da ju drži zarobljenu – ispričala je susjeda Lakeitha Smith koja živi kuću do kuće u kojoj je djevojka bila zarobljena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije