Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Horvat:
Povratak na članak

Tri broda bit će otkazana, za jedan se traži modalitet isporuke

Na novinarsko pitanje hoće li vlada u četvrtak donijeti konačnu odluku o sudbini Uljanika, ministar je kazao kako ne očekuje nikakvu konačnu odluku

Komentari 6

DU
Deleted user
23:12 12.09.2018.

Nema veze imamo saznanja kako se radilo 45-e sa izdajicama,lopovima i neprijateljem naroda.

VL
DU
Deleted user
23:11 12.09.2018.

Što je sa zapljenom imovinom čelnika županija i gradonačelnika kao i Jakovčića koji su kadrovirali????

VL
DU
Deleted user
23:15 12.09.2018.

Tako je ,stoka sitnog zuba neka kopa po kontejnerima a župani,gradonačelnici,kooperanti i menađeri neka dijele milionske nagrade, naravno u Švicarskim bankama.

VL
RI
rightside
09:54 13.09.2018.

nema se tu sta pricat,,koliko vidim nitko jos nije u pritvoru radi tolikih gubitaka,radi muljaze sa novcem,radi izvlacenja novca iz brodogradilista,,po meni, drzava treba dat na bubanj, u prodaj svoj udio u brodogradilistu, to ko prvo, ko drugo, otjerat koncara jer je jasno sta on ocekuje od uprave i jakovcica,, a i sam sef uprave je sinoc na kraju emisije ako ste pozorno pratili, rekao da brodogradiliste nece ostat u ovom obliku nego smanjeno a ostatak "trena " ce se koristit u "druge svrhe" ili uopce nece bit brodogradilista,, znaci, price zupana i miletica o tome da nema promjene urbanistickog plana ispadaju lazi,, velike lazi,,svi su oni tu umjesani,pitanje je samo kad ce se ta banda razbit i pozatvarat,,

VL
OK
Omladinac koji to nije
10:09 13.09.2018.

Dakle, firma u raspadanju se uvali nekome. Taj netko napravi dugove, sustav ih pokrije narodnim novcem i nikom nista.

VL
LO
Long
21:35 12.09.2018.

Trula drzava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.