Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neoprez

Tri auta u Makarskoj izgorjela zbog bacanja pirotehničkih sredstava

'vatrogasci'
'PXL Fotodesk /Vecernji'
02.01.2012.
u 13:30

Ukupna šteta na svim vozilima procjenjuje se na oko 20 tisuća kuna. Policija odbacuje mogućnost namjernog izazivanja požara

Uzrok velikog požara na parkiralištu u Makarskoj, u kojem su u nedjelju ujutro oko šest sati izgorjela tri automobila, otvoreni je plamen, odnosno eksplozija pirotehničkih sredstava.

Naime, očevidom je utvrđeno da je na petnaest godina starom Fiat Puntu bilo napuknuto stražnje vjetrobransko staklo koje se rasprsnulo kad je netko, policiji još nepoznat, bacio jaču eksplozivnu napravu. Vatra je zahvatila kontrolnu ploču i brzo se proširila na unutrašnjost automobila. Osim Fiat Punta koji je u potpunosti izgorio, požar se proširio i na dva vozila parkirana pored Fiata, Mercedesov kombi i Golf. Oba su vozila oštećena, ali nisu izgorjela, već su im nagorjeli bočni dijelovi.

Šteta nastala na vozilima, Fiat Puntu u vlasništvu 31-godišnjeg Damira T., Mercedesu u vlasništvu 56-godišnjeg Vinka R. i Golfu čiji je vlasnik 35-godišnji Mario V., procjenjuje se ukupno na oko 20 tisuća kuna. Sva su trojica vlasnika izgorjelih automobila iz Makarske, a u policiji odbacuju mogućnost namjernog izazivanja požara i kažu da je riječ o posljedici novogodišnjeg "vatrenog" feštanja.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar nekakav
nekakav
14:29 02.01.2012.

ja bih molio sliku takve petarde koja padne na auto, i ovo napravi.. zašto onda bacanje ovakvih petardi među ljude je okarakterizirano kao namjerno?! svašta, ovo jest bilo namjerno, nikad više petardi se nije bacalo po cestama kojima su auti vozili kao ove godine. i još se neki kod nas čude zašto se u italiji sve više ovo zabranjuje... kad bude neko dijete političara gluho ostalo, možda dođe promjena kod nas. ili još brže, suca..

GR
gromCH
17:03 02.01.2012.

nase petartde su tako jake,naravno kad nema niko da to kontrolise sta se prodaje. Ali crna kronika ima mjesta za sve...................bolje totalno zabraniti kad se nemoze bolje uraditi.................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije