Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE DOGAĐA NA REBRU?

Trgovina organima: Interpol smatra da je u kriminal uključen i medicinski sektor

Pixsell/Pixabay
10.06.2022.
u 22:14

U svijetu milijun ljudi treba transplantaciju, a oko 300 ih na dan umire ne dočekavši je. Prema Interpolu, u kriminal je uključen i medicinski sektor.

Komentara 9

Avatar Marko
Marko
23:53 10.06.2022.

Nemoguće da je uključen zdravstveni sektor i medicinari.Igru vode zavarivači i kotlokrpe...

PR
prokurator
23:15 10.06.2022.

što se događa na rebru???? isto što i u cijeloj državi. pa danas je oslobođen glavni mafijaš u državi, mi mu platili 8 godina suda... sad će premijer novu rundu "svađe " sa precednikom da se malo zapegla situacija.. PLJUC!

NV
novo vriijeme
23:06 10.06.2022.

Bilo je prijava i ranije ali su zataskavane gurane po tepih zbog Reinera. I da optuženi su iz medicinskog sektora i ne samo bolnice već i ministarstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?