Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽNICA PROTIV KRADLJIVCA BICIKLA

Trgovcu vezao ruke i noge, natjerao ga da puže do WC-a

lisice
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/2
22.12.2015.
u 15:30

U razbojnički pohod uputio se još prije osam mjeseci u trgovinu biciklima u Ozaljskoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci.

Protiv brutalnog razbojnika (33) koji je u trgovca (29) biciklima uperio pištolj, ruke i noge mu vezao plastičnim vezicama te ga vukao po trgovini, Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu danas je podignulo optužnicu.

U razbojnički pohod uputio se još prije osam mjeseci u trgovinu biciklima u Ozaljskoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci. Kada je netom prije zatvaranja, u 20.50 sati ušao u trgovinu, pljačkaš je djelatniku naredio da legne na pod pokraj pulta, a potom ga je vezao. Naredio mu je da puzeći ode do WC-a u stražnjem dijelu trgovine, pri čemu ga je vukao po podu, držeći ga za majicu.

Trgovac je 33-godišnjaku nakon toga predao ključeve trgovine. U sljedećem trenutku razbojnik je već pelješio trgovinu. Uzeo je bicikl marke Scott Spark i opremu za njega u vrijednosti od 24.000 kuna. Također, iz blagajne je uzeo desetak tisuća kuna. Potom je izašao van i zaključao trgovinu u kojoj je zarobljen ostao trgovac kojem je 33-godišnjak prijetio. 

>> Na Fejsu našli sumnjivca za krađu bicikala i pozivaju na javni linč

Komentara 1

YU
yurkov
20:13 22.12.2015.

A ime mu je?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije