Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne dirajte Hoffa

Trgovac stradao spriječavajući krađu reklame s Hasselhoffom

david hasselhoff
Foto: Facebook
1/3
20.08.2013.
u 23:26

Reklama za ledenu kavu s likom zvijezde Baywatcha postale su kultni ulov za lopove i do srpnja ih je od 570 ostalo tek 20 u cijelom SAD-u

Ne dirajte Hoffa, a i nemojte pokušati zaustaviti lopove prilikom krađe reklame za ledenu kavu Cumberland Farms s likom Davida Hasselhoffa. Pouka je to koju je naučio jedan nevjerojatno nesretni trgovac koji je pokušao zaustaviti skupinu lopova, sastavljenu od dva muškarca i jedne žene, dok su krali dvije vanjske reklame sa likom "Baywatch" zvijezde.

Umjesto spašavanja dvije reklame s likom Hasselhoffa u prirodnoj veličini, trgovac u Connecticutu završio je tako što ga je terenac počinitelja vukao ulicom, a sada je u kritičnom stanju s ozljedama glave, prenosi NYPost. Prema policijskom izvješću, vozač terenca parkirao se pored dvije reklame s likom Hoffa u prirodnoj veličini, odsjekao svjetlo sa stupa na kojem su stajale i stavio ih u prtljažnik. Trgovac, vidjevši što se dogodilo, prišao je terencu i zatražio da ih vrate, no vozilom su ga udarili i odjurili.

Uz serije "Baywatch" i "Knight Rider", Hasselhoff je također pjevačka zvijezda u Njemačkoj, što bi mogao biti razlog zašto ga je ova tvrtka odabrala za reklamu za svoje ledene kave tijekom ovog ljeta, gdje ocvali glumac pjeva o tome kako je "žedan za ljubavlju." Uz tv oglase, 570 velikih kartonskih reklama s likom Hasselhoffa distribuirano je u Cumberland trgovine diljem Nove Engleske i Floride.

Nažalost za tvrtku, oglasi su postali kultni ulov za lopove i do srpnja ih je bilo ostalo samo 20 u cijeloj zemlji.

>>David Hasselhoff u reklami kao iz 80-ih: Žedan sam tvoje ljubavi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije