Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dražen Lalić
Povratak na članak

Pola godine pražnjenja politike – principijelna trgovina Titom i s HNS-om

Velika većina pripadnika ‘elite’ ionako je izgubila svaki osjećaj odgovornosti. Od politike je ostala ljuštura, a to najbolje pokazuje prvih šest mjeseci 2017. u Lijepoj Našoj, zemlji koju nitko ne naziva Pametna, Marljiva ili Humana Naša

Komentari 2

DU
Deleted user
07:29 05.07.2017.

Ništa, ode „tetejac“! Možete se i srdit i glavom lupati po zidu! Budite sretni što kao „antifašisti“ proživjeste život aristokracije, a da za niti jedno zlodjelo i pljačku ne odgovaraste, to bih ja nazvala hrvatskim zaboravom, a ne ovo što napisa autor najobičnije skalamerije slova i znakova.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.