Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči stranačkih izbora

Trese se nevjerno članstvo u HDZ-ovim slavonskim ograncima, odlaze svi koji su bili uz Dabru?

27.07.2021.
u 11:36

Izavšina izbore kao nezavisni kandidat bivši član Josip Dabro nije nanio poraz HDZ-u iz kojeg je izašao nakon poraza od Banožića; oni koji su tada bili uz Dabru, podupiru i Anušića, smatra se u stranci

Komentara 8

DU
Deleted user
13:08 27.07.2021.

vođa i predsjednistvo ( centralni komitet ) apsolutno ne trpe drugacije misljenje od misljenja novokomponirang bratstva i jednistva bore i ramiza pardon brastva dva p ...plenkovica i pupavca...jer srbski svet je mlogo ooasan..

MM
Mr.M
14:25 27.07.2021.

Anušić tjera sve koji mu nisu po volji.Od županije radi vlastitu prčiju.Sada je on baja i nitko mu ništa ne može.Radić je gradonačelnik ali samo na papiru.Bez tate Anušića ne smije na wc otići.

Avatar Svračak
Svračak
13:57 27.07.2021.

Nije HDZ DP da svatko može biti član.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije