Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Silovit potres u Petrinji

Trenutak užasa: 'Počelo je trest, čovjeka s djetetom u autu je zatrpalo, brzo smo svi krenuli otkopavat'

Petrinja
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Screenshot
1/8
30.12.2020.
u 12:51

Jutros sam se čuo s njim on je na Rebru s osam slomljenih rebara, ali je dobro. Dijete je završilo u Klaićevoj, završilo je s langeticom, nema nikakvih trauma, sreća, kazao je jedan stanovnik Petrinje

U snažnom potresu koji je pogodio Petrinju i okolna područja u utorak prema zadnjim informacijama život je izgubilo sedam osoba, a brojni su ozlijeđeni. Kuće su srušene, a mnogi su ostali bez doma. Građani u Petrinji danas šeću ulicama i dalje u nevjerici što se dogodilo njihovu gradu. 

Jedna obitelj iz Petrinje izgubila je kuću, srušena je. 

"Bio sam vani s djetetom. Stao je susjed s autom, počelo je trest, ja sam pobjegao preko. Čovjek je bio zatrpan u autu s djetetom, skočili smo svi, otrpavali smo, trebalo nam je sve skupa nekih sat vremena. Došli su onda vatrogasci. Jutros sam se čuo s njim on je na Rebru s osam slomljenih rebara, ali je dobro. Dijete je završilo u Klaićevoj, završilo je s langeticom, nema nikakvih trauma, sreća", kazao je jedan stanovnik Petrinje.

Nakon razornog potresa u utorak, Seizmološka služba RH objavila je da je područje Petrinje jutros zatresla serija od tri potresa nakon 6 sati - u 6,15 sati magnitude  4.7, u 6,26 sati 4,8 i u 6, 29 sati magnitude 3,9. I ovi potresi osjetili su se diljem zemlje. 

VIDEO: Epicentar potresa: 'Dimnjak mi je skoro dijete ubio. Sve je popadalo, katastrofa'

Ključne riječi

Komentara 5

JA
JaneZZZ
13:38 30.12.2020.

Pomognimo ljudima.... Svi možemo nešto... Ljudi su ostali bez svega....

JA
JaSamTaj
13:52 30.12.2020.

Pišite malo o tome što se dešava u okolnim selima i u Sisku. Pomoć im još nije došla. Gladni su, žedni i promrzli! Sramota!

Avatar renac
renac
13:37 30.12.2020.

Zbog busenja koja se vrse na dubini 2 kilometra zbog nafte i plin se desavaju potresi tako je bilo i u oklahomi i treslo se na 5.6 i odmah su ih ameri zatvorili jedino uhr zbog korump politicara rade stoo hoce,jer pare su sve a za ljude ih b.. k....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije