Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrđen uzrok smrti

Trenkovčanin se utopio u potoku Stražemanki

Dušan Mirković/PIXSELL/Ilustracija
25.05.2014.
u 18:08

Tijelo pokojnika pronađeno je potrbuške u potoku, a na desnom dijelu glave imao je manju ozljedu

Uzrok smrti 35-godišnjeg T.G. iz Trenkova čije je tijelo u subotu ujutro pronađeno u potoku Stražemanki u Trenkovu između Velike i Požege je utapanje, potvrdio je Franjo Kopunić, zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u Slavonskom Brodu. Policijski službenici pokušavaju otkriti kako je došlo do utapanja muškarca koji je noć s petka na subotu proveo s društvom u Požegi, a koji se s njima, prema pričanju nekih mještana, oko 2 sata, kada se čula neka galama, dovezao u Trenkovo.

Naime, u Stražemanki je voda visoka oko 10-ak centimetara pa se postavlja pitanje kako se u njoj mogao utopiti. Moguće je da je bilo i tučnjave. Policijski službenici obavljaju razgovore s muškarcima koji su s pokojnikom bili u društvu. Međutim, te je noći dijelove Požeštine zahvatilo i olujno nevrijeme.

Tijelo pokojnika pronađeno je  potrbuške u potoku, a na desnom dijelu glave imao je manju ozljedu.

>> U potoku pronađeno tijelo 35-godišnjeg muškarca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije