Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaznena djela
Povratak na članak

Trener iz Zagreba priveden zbog seksualnog zlostavljanja curica

Sumnjiče ga za jedno kazneno djelo spolnog uznemiravanja, za bludne radnje, za dva kaznena djela spolne zlouporabe djeteta starijeg od petnaest godina te za još tri kaznena djela bludnih radnji.

Komentari 11

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
11:04 21.09.2018.

Osobe koje spolno zlostavljaju djecu se zovu pedofili(čine). Ne znam je li novinar nepismen ili namjerno izostavlja nazvati stvari pravim imenom? Zašto? Koga štiti? Zašto nije objavljeno ime i prezime pedofila ili je to rezervirano samo za svećenike?

VL
DO
Dolinski
11:34 21.09.2018.

Šport iz više razloga predstavlja značajan rizik za zdravlje (lomovi, ozljede, ...) a ne smiju se ni rizici kao ovi ispustit iz vida

VL
ZV
zvonimir13
17:43 21.09.2018.

Te radnje mora da su pročitali u lektiri koju je odabrao Štulhofer.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.