Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JER JE NJIHOV ČLAN
Povratak na članak

Trećina mormona smatra da će Mitt Romney izgubiti jer je njihov član

Crne prognoze ne odnose se samo na Romneya kao pojedinca već i bilo kojega drugog budućeg predsjedničkog kandidata mormonske vjeroispovijedi

Komentari 4

Avatar flegmatik
flegmatik
19:34 12.01.2012.

Bolje mormon nego moron! P.S. Ja navijam za Rona Paula.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
03:15 13.01.2012.

Ron Paul jedini ima sansu protiv Obame, ali nazalost GOP nece dozvoliti da postane kandidat. Ron Paul je jedini kandidat koji moze promjeniti status quo i upravo je komicno gledati uplaseni establishment kad se spomene podrska koju ima Ron. Romneya he glas u IOWI kostao $500 a u NH je dobio jer je iz susjednog MA. Tesko ce to ponoviti na jugu. Romney nema sanse na jugu a Ron bi tu mogao prilicno povuci. Ostali GOP kandidati su pomalo ispali iz igre iako ne bi cudilo da se neko vrati kao vampir. Osim republikanaca Ron privlaci puno nezavisnih i demokratskih glasaca, ali je jednostavno preopasan za establishment, jer ovakva situacija jos mnogima odgovara. Izmedju Obame i Romneya skoro da nema razlike. Ako se jos Ron Paul odluci ici izvan GOP definitivno bi pokopao sanse GOP-a.

VL
OB
-obrisani-
22:52 15.01.2012.

ako moron izgubi izbore, zar je to diskriminacija? pa to je prirodna selekcija...

VL
NE
Nepokolebljiv
23:22 15.01.2012.

Gledam hrvatske dnevne novine i u svima zapeli za Romnyem kao mormonom. Amerikancima to nije vazno samo balkanski \"vizantinci\" jasu religijsko magare. Amerikancu je vazno da li kandidat zagovara ono sta je njima ideoloski vano a on NIJE dovoljno konzervativan republikancima , demokratima nije demokrat a onima u sredini - e pa njih nema dovoljno da imenuju predsjednika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.