Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počelo docjepljivanje
Povratak na članak

Treća doza za sve, prednost imaju bolesni, stariji, zdravstveni radnici...

Bez obzira na to čime je imunokompromitirana osoba cijepljena prije, dodatna doza je Pfizerovo ili Modernino cjepivo. Zdrave osobe mogu se cijepiti booster dozom ako to žele

Komentari 4

PV
prcko.vita
10:19 13.10.2021.

Kako vas nije više sramota? Jeste li uveli kovid potvrde i obvezna testiranja za ulaz u bolnice i socijalne službe kako bi smanjili broj zaraženih? Jeste. I? Jel se smanjuju brojke zaraženih? Imamo li danas 500 ili 2000 zaraženih? Dakle, brojke se ne smanjuju. Dakle, lažete da se brinete o zdravlju građana, jer te vaše mjere ne služe zaštiti zdravlja. Služe samo proizvođačima cijepiva da što više novca zarade. Zna se koje su mjere bile učinkovite, ali njih više nema. Zašto? Sramite se.

VL
Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
14:07 13.10.2021.

e sad kreće porast umrlih od navodno ultra šuta koji je siguran 100% i učinkovit 97%...di su nestale te projekcije?

VL
Avatar Cohen
Cohen
13:29 13.10.2021.

Je li ECDC odobrio oba cjepiva za boostere? FDA nije. Ograđuje se.

VL
DU
Deleted user
08:39 13.10.2021.

Navalite ljudi! Pfizeru treba još novaca!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.