Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Trebat ću pomoć svih, zdravlje nacije je od osnovne važnosti'

"To je pitanje konsenzusa svih, i lijevih i desnih i doista je potrebno sve glave okupiti i naći riješenje", poručuje novi ministar zdravstva Vili Beroš
28. siječnja 2020. u 17:03 15 komentara 2904 prikaza
Vili Beroš
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Novi ministar zdravstva, prof. Vili Beroš, do imenovanja nastavit će raditi na projektima koje je započeo kao pomoćnik bivšem ministru prof. Milanu Kujundžiću. Taj rad prof. Beroš do imenovanja nastavit će iz svojeg ureda pomoćnika u Ministarstvu zdravstva, a kao prioritetne probleme za riješavanje naveo je: pitanje i status medicinskih sestara, liječnika, svog zdravstvenog i nezdravstvenog osoblja, liste čekanja i dostupnost zdravstvene zaštite.

Vili Beroš 'UPUĆEN JE U SUSTAV' Plenković potvrdio: Novi ministar zdravstva bit će Vili Beroš

- Nastavit ću raditi na svim započetim inicijativama i dati sve od sebe da unaprijedim hrvatski zdravstveni sustav. Da li ću uspjeti ne ovisi samo o meni. Moja volja je apsolutno prisutna, trebat ću pomoć svih jer zdravlje nacije je od osnovne važnosti. To je pitanje konsenzusa svih, i lijevih i desnih i doista je potrebno sve glave okupiti i naći riješenje. Čeka nas puno problema i izazova, a imamo malo vremena i limitirana sredstva  - poručio je prof. Beroš zahvaljujući se na povjerenju premijera i podršci kolega koja je bila jednoglasna.

 

VIDEO Milan Kujundžić o aferama s imovinom

ŠTO JE SVE SNIMILA 'BUBA'
'Ante je rekao da kada ovo prođe sigurno imaš 500.000 kn, a ovo ti šalje da imaš za Uskrs'
Renault Zoe
U POTRAZI
Od Samobora do Ivanić Grada: Kako smo tražili najbolje jagode?
 • Avatar antoinette
  antoinette:

  Riješenje ... bole oči od VL nepismenosti.

 • Rocky.Zg:

  Pa dobro jesu li ovi trolovi iz Vasine internet bojne sendvičara zaposleni za stalno ? Zar će nas ovde trajno gnjaviti sa svojim prozirnim maloumnim lupetanjima?

 • Avatar Jura z bregov
  Jura z bregov:

  I to je to. O'šo dr. Milček da bi doš'o dr. Vilček. Stalna na ovom svijetu samo mijena jest. A nama tzv. običnim malim ljudima kako bude. ... prikaži još!