Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Trebamo konsenzus, a ne nadglasavanje

Nije isto ukloniti neki nelegalno postavljeni spomen Juri Francetiću i sasvim legalno postavljeni spomen na 11 HOS-ovaca poginulih 1991.

Komentari 7

DU
Deleted user
11:18 29.06.2017.

Podrška HOSu koji je razbijao srpsko jugoslavensku bandu pod sloganom ' za dom spremni '

VL
AZ
antonio.zubic.kr
00:18 30.06.2017.

Ma što stotine tisuća, barem desetke milijuna, a saveznici su suučesnici. Ivane ti kao da si živio na Marsu ili se probudio nakon duge kome pislije lobotomije.

VL
DI
Diesel
11:12 29.06.2017.

Ovako ce pisati jednom o Franji Tudjmanu. Temelji za tako nesto su davno postavljeni. Vrijeme ce pokazati hoce li biti isti ljudi u drugim kaputima.

VL
GB
goran.brodsky.3
15:24 29.06.2017.

Ha,ha,ha...ovaj Hristić bi više volio da je,poslije rata na vlast došla dinastija Karađorđević.Da je,umjesto Tita na čelu Juge bio npr.Rankovič ili Hebrang,Bakarić ili Kardelj ili što ti ja znam tko,tek bi onda vidio što je to diktatura.Da je npr,poslije rata na čelo došao Tuđman,niti Staljin mu ne bi bio ravan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.