Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gađala je natikačom

Trebala bi razmisliti o karijeri: Pogledajte s koje je udaljenosti pogodila kćer

majka
Foto: Screenshot
25.01.2019.
u 17:28

Kamerom je uhvaćena svađa između jedne majke i tinejdžerice u meksičkoj saveznoj državi Querétaro koja je odmah postala hit na društvenim mrežama

Svađe između roditelja i tinejdžera uobičajene su u gotovo svakoj obitelji (svaka čast iznimkama). Puno takvih svađa završava u suzama, no bude i onih koje na kraju sve nasmiju.

Tako je kamerom uhvaćena svađa između jedne majke i tinejdžerice u meksičkoj saveznoj državi Querétaro koja je odmah postala hit na društvenim mrežama.

Na snimci se vidi kako majka trči za kćeri s kojom se posvađala. Djevojka bježi od nje, a očajna majka u jednom trenutku uzima natikaču i baca je prema kćeri koja je bila već dobro odmakla. No, na iznenađenje svih, natikača je pogodila djevojku koja je pala na pod, a majka se od smijeha morala uhvatiti za automobil kako se i sama ne bi srušila.

>> Klizeći po snijegu umalo pregazio policajca

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Zgubider.
Zgubider.
18:48 25.01.2019.

Ko i svi takvi videi, bacali su 100 puta i pustili snimku di je pogodila. Ipak su 1000 klikova ~ 2$...

OB
ObrenM
17:50 25.01.2019.

Ovdje bi skrb oduzela dijete,a majka bi zavrsila u zatvor.

IB
ibalic1234
20:49 25.01.2019.

Svaka čast Majci. Jako dobro gađa. Tinejđerka je to vjerojatno i zaslužila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije