Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEHA NEMA BEZ REFORMI
Povratak na članak

Treba proizvoditi robu koja je bila tražena u pandemiji

Motor proizvodnje mora biti industrija i proizvodnja za izvoz, velika ovisnost o turizmu Hrvatsku čini ranjivom.

Komentari 4

HA
Hanok
14:16 26.06.2020.

Mislim da če svaka zemlja proizvoditi robu koja je tražena sada, neče samo Hrvatska

VL
NE
nemanatrag
09:00 27.06.2020.

Snažni nacionalni ekonomski div u času se prilagodi novim uvjetima.

VL
GE
Gensoman1000
16:58 26.06.2020.

Hocemo probati izgraditi tvornice i prozivoditi iskljucivo sa "obnovljivim" izborima energije bez da se u u bilo kojem postupku koriste fosilna goriva? Kazu zeleni i eurokrati da je to moguce pa da vidimo.

VL
ST
stefj
15:13 26.06.2020.

Od filozofije do realizacije je jako dug put... Mora se proizvoditi ono što se može prodati i na čemu se može ostvariti visok profit. Jednostavno... A što je to, kako do toga doći, e to je pravo pitanje. Sigurno se neće doći dizanjem socijalnih naknada i izjednačavanjem plaća što se sada forsira... Stručni i sposobni odlaze tamo gdje mogu zaraditi dobre novce, tamo gdje se vrtić plaća 1000 € i odlazak doktoru košta 50€. Nikakvi besplatni vrtići ili smanjenje poreza u turizmu neće takve zadržati. A jedino takvo mogu donijeti povećanje standarda, privući investicije i stvoriti više radnih mjesta... No, to vlada možda i razumije, ali radi populizma u tom pogledu ne radi ništa ili vrlo malo, dok sindikatima takvi ljudi smetaju i tjeraju ih iz zemlje. Kod nas se sindikati bave klasnom borbom umjesto da se bave zaštitom radnika...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.