Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Treba li Todorića pustiti da u miru hrani golubove?

Hoće li se nastaviti reality s Ivicom Todorićem jer ima dosta followersa

Komentari 12

PR
prajdali100
18:13 23.11.2018.

Davore o čemu pričamo ! Smeće JNA koje je miniralo Peruću i imalo namjeru UBITI više od 50.000 Hrvata je na sudu u Hrvatskoj osuđeno na 9 godina zatvora !!!! Suca iz Splita koji je ovu svinjariju napravio treba javno pogubiti !!! Eto, VL sad me opet blokirajte 2 dana sram vas bilo.

VL
ZG
zgenije
16:48 23.11.2018.

Treba mu omogućiti da u miru, do kraja života, hrani golubove u Lepoglavi.

VL
DU
Deleted user
13:46 23.11.2018.

Što je previše previše.Toliko stvari i nepravilnosti koje mediji mogu napisati oni se bave kako Todorić hrani golubove

VL
DU
Deleted user
15:12 23.11.2018.

SELJACINA..zato je uopce biza..moga je vec odavno uzivat u hranjenju golubova..u banani.

VL
DU
Deleted user
19:10 23.11.2018.

Branko Roglic..Mesicev prijatelj..itd..Da vise ne komentiram.

VL
Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
13:22 23.11.2018.

Svijet funkcionira ovako.... Podijeli pa vladaj,lijevi-desni, bog-sotona-hetero-gay,HDZ-SDP,šovinizam-feminizam,pacifisti-ratni retoričari.. Sve je bipolarno i onda tome dodaš "demokraciju" i vladaš suvereno! Naime kada imaš koherentnu skupinu koja se zalaže za recimo hetero brak, dakle 90 ili 95% ili 100% za jednu agenduu onda imaš jaku-plebiscitarnu odluku,određenje za pojedinu stvar, čim podijeliš mišljenja autmatski NA POLA oslabiš cijelu agendu, sada su mišljenja otprilike 50/50%, tada uvedeš svemoguću "demokraciju" i preko medija navučeš potporu za 2-3% na svoju stranu, to je dovoljno i VOALAAAA, demokracija pobijedila. Kako domišljato i perfino u isto vrijeme! Zato su i izmislili religije kako bi polarizirali svijet, pogledaj plemena koja su izolirana od svijeta, oni si nemogu objasnit postojanje pa najviše što štuju je zapravo priroda i svi žive u simbiozi,kohernetni a vidi vraga vlada DIKTATURA jer uvijek imaju poglavicu,jednog vladara čija je zadnja! Tako je to kad ti um ne zašumljuju razne pizd..ije izmišljene i lažni moral i bla bla a sve potpomognuto svemoćnim mainstream medijima, oni stvaraju prek FAKE-NEWSA lažnu sliku svijeta.

VL
BA
barbaizamerike
13:20 23.11.2018.

Todoric Mamic Vidosevic Sanader i mnogi drugi su pod kontrolom Beograda i ucjenjeni su da je provedena Lustracija nebi napravili ono sto su napravili i optuzeni su za izvlacenje novaca iz HR .Bili su na zadatku izvlacenja novaca sa ciljemm da se uzdrma sistem i to sve nije slucajno

VL
DU
Deleted user
12:42 23.11.2018.

Ne tribamo mi brinut za gazda Ivicu.Ima Gazda love, po kojekvim racunima.Daleko je on od onog sto Nijemci zovu pleite,od "neimanja". Ima Ivek racuna,od Beograda do Nikozije,ima i dvore.I to ne dvore Matanove,vec dvore Kulmerove. Vidis, za koliko se skupilo 7-8 milijuna kuna, u kesu - za jedan dan. Dao "Miskovic" kazu? Slucaj Todoric jos jedna je pljuska hrvatskoj drzavi,malom covjeku.Nasoj vjeri u ostanak i opstanak,u bolje hrvatsko sutra.Todoric je nista drugo do izrugivanje s pravosudjem,sprdanja s pravnom drazavom.Ocito je da pred zakonom nismo svi isti i da nikada necemo ni biti.Jer gazda ja gazda,a vo je vo. Kad te uspijo dovesti do toga da mrzis svoju zemlju...sto reci??? I onda se cudimo sto mnogi vicu "onda" je "bilo bolje"... VLASTODRSCE pitam - radite li to namjerno??? "Ogadjujete li nam Hrvatsku namjerno????

VL
DU
Deleted user
12:54 23.11.2018.

Ne mogu se načuditi naivnosti dotičnog lika - ima predvidivu dnevnu putanju unatoč gadnoj činjenici da je "zavaljao" mnoge i to za iznose koji 10 na devetu prebacuju prag za koji se u ZG-u znalo izgubiti mnogo toga. Tako da u toj i takvoj situaciji, kad oko njega gubitnika koliko ti duša poželi - biti tako ležeran, davati takve izjave za medije koje on daje (da će se kandidirati na izborima?), to je čudo jedno... Inače, ajd da su i mediji došli na svoje jer mu se sad mogu napiti krvi, a do prije par godina ni zuc jer bi na svaki spomen Todorića i Agrokora se išlo glavnom uredniku koji bi apelirao na ustezanje od toga jer koliko oni marketinških minuta/insertiranih kataloga plaćaju. Tako da je lako sada, u raspali stilu, a gdje ste bili recimo 2014.? Rekli bi u CG: Mrtvog lava i paščad za dupe ujeda!

VL
SJ
Sve je uzalud
14:56 23.11.2018.

.......treba ga pustiti......oteli su Plenkovic, Dalicka i ekipa Agrokor njemu i Hrvatskoj....i povratka nema.....ostalo je povijest......nek nastavi hraniti golubove....i puste ga da njisti kao konj zelenko........koji rosnu travu pase.....on je mrtvac kako okrenes

VL
DO
domagoj1492
14:17 23.11.2018.

Ja glasam za Todorica 100%!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.