Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završila u pritvoru
Povratak na članak

Trčanje uz plažu pretvorilo se u noćnu moru: Znate li da ste ilegalno prešli granicu!

19-godišnja Cadella trčala je plažom u kanadskom White Rocku i u jednom trenutku prišao joj je carinski službenik i upozorio je kako je ilegalno prešla granicu.

Komentari 7

HR
hr76
12:03 23.06.2018.

Tako odgovorne zemlje čuvaju svoje granice! A mi ilegalcima organiziramo besplatan prijevoz kroz državu. I još ih pitamo jeste li zadovoljni uslugom, možemo li još što učiniti za vas ilegalne migrante? Ispada da nismo normalni mi koji granice prelazimo s dokumentima.

VL
DU
Deleted user
12:17 23.06.2018.

Savršeno. Tako se poštuje zakon i vlastita zemlja. Ona je samo trčala ali je to mogao biti i netko sa drugačijim namjerama.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:11 23.06.2018.

Cura je crnkinja i zato je bila zadrzana 2 tjedna. Tamo granica nije oznacena, ona je studentica iz Francuske, mogli su je samo privesti, provjeriti i pustiti. Tko jos iz Kanade bjezi u Ameriku, haha

VL
Avatar Zgubider.
Zgubider.
11:50 23.06.2018.

Ti Ameri, koja je to paranoidna i priglupa zajednica naroda, dobro da ju nisu stavili na električnu stolicu, ili još bolje, na licu mjesta upucali, kak to obično rade!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.