Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSAO.HR

Tražite novi posao? Donosimo deset aktualnih poslovnih prilika

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
27.06.2023.
u 17:56

Gi Group Staffing Solutions zapošljava na poziciji Rental Sales Agent, a Sunce hoteli d.d. / Bluesun zapošljava Hotelskog administratora

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno!

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava Višeg / Vodećeg stručnjaka za farmakovigilanizaciju (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Ovaj poslodavac nudi suradnju s vrhunskim stručnjacima iz brojnih područja, rad u inovativnoj i poticajnoj sredini i pristup najsuvremenijoj tehnologiji. Prijave se zaprimaju do 09.07.2023. putem brze prijave.

Gastro Gerila d.o.o. traži Konobara (m/ž) u Osijeku. U opisu posla nalazi se rad u restoranu brze hrane (azijska kuhinja), naplata te posluživanje hrane i pića. Poslodavac nudi 850€ neto plaću, popust na dnevni obrok i prigodne nagrade. Možete se prijaviti do 04.07.2023. putem portala.

Adecco Hrvatska d.o.o. traži kandidata za poziciju Regulatory Affairs Specialist (m/ž). Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, atraktivnu plaću, prilike za stručno usavršavanje i ugodno radno okruženje koje nagrađuje trud. Mjesto rada je Donja Stubica, a prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

VEZANI ČLANCI:

Ri-Lux d.o.o. traži kandidata za poziciju Regionalni prodajni predstavnik (m/ž). U opisu posla nalazi se rad na terenu, prodaja i distribucija rasvjetnih tijela te kontakt i izgradnja odnosa s veleprodajnim kupcima. Mjesto rada uključuje regije kontinentalna Hrvatska, Istra i Kvarner, i Dalmacija. Prijaviti se možete do 05.07.2023. putem linka.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava na poziciji Rental Sales Agent (m/ž). Prijave traju do 20.07.2023. Mjesto rada uključuje Split i Dubrovnik. U opisu posla nalazi se zaprimanje gostiju i pružanje personalizirane korisničke podrške. Prijavite se putem linka.

Sport & Moda d.o.o. zapošljava na poziciji Prodavač (m/ž). Mjesto rada je Zadar. Od kandidata se traži proaktivnost, samostalnost, želja za učenjem i razvijen timski duh. Poslodavac nudi stimulativna primanja kroz cijelu godinu. Možete se prijaviti do 03.07.2023. putem brze prijave.

Sunce hoteli d.d. / Bluesun zapošljava Hotelskog administratora (m/ž). Mjesto rada je Starigrad - Paklenica. U opisu posla je vođenje administrativnog poslovanja svih odjela u hotelu te vođenje dnevnih, tjednih i mjesečnih izvještaja radnih sati. Možete se prijaviti do 02.07.2023. putem brze prijave.

VEZANI ČLANCI:

KTC d.d. zapošljava Pomoćnog kuhara (m/ž). Prijave se zaprimaju do 04.07.2023., a mjesto rada je Makarska. Od kandidata se traži srednja stručna sprema i poznavanje rada na računalu, a poželjno je i da ima radno iskustvo. Smještaj i hranu osigurava poslodavac. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.                                   

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava Računovođu (m/ž) za analitičko računovodstvo kupaca. Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi strukturirano uvođenje u posao, razne programe i aktivnosti te popuste za kupovinu u njihovim dućanima. Možete se prijaviti do 05.07.2023. putem brze prijave.

Fortitude Recruitment j.d.o.o. zapošljava na pozicijama: Koordinator MICE prodaje (m/ž), Wellness terapeut (m/ž), Kozmetičar (m/ž) i Voditelj prodaje i rezervacija (m/ž). Mjesto rada je Novi Vinodolski, a prijave se zaprimaju do 23.07.2023. Ovaj hotel i resort s 5 zvjezdica nudi mogućnost stalnog zapošljavanja te osigurava smještaj i topli obrok unutar resorta. Prijavite se putem linka.

Ostatak ponude poslova možete pronaći na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!

VIDEO Pogodite koliko koštaju ležaljke. Molim?!': TikTokerica otišla na Hvar nakon četiri godine pa je šokirale cijene

Komentara 1

HE
Hepek
22:55 27.06.2023.

Nikad ne mogu biti toliko mlad da bih gubio dragocjeno vrijeme radeci u HR.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije