Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga Glas poduzetnika:
Povratak na članak

'Tražimo zamrzavanje kredita i leasinga na 12 do 18 mjeseci'

Tražimo i priznavanje otpisane kamate kao porezne olakšice bankama, poručili su iz udruge.

Komentari 1

SP
Spezzi
11:03 15.04.2020.

Otvaraju se kreditne linije preko Hamag-a, ali birokrati ne mogu iz svoje kože. Umjesto da budu servis građanima, pazite za jednu vrstu zajma gdje se daje cca 250.000 kn traže ni manje ni više nego 61 dokument. Dok to prikupiš mlade budeš dobio i ako išta radiš možeš zaraditi tu lovu umjesto da čekaš na njihovu potporu. Na svim tim portalima i agencijama, 90% materijala je samohvala, pa između šume podataka trebaš naći nešto što je korisno za saznati. Kada kreneš u proces dobiješ hladan tuš u obliku nekoliko kg potvrda. Krediti stvoreni samo za članove partije koji mogu proći proces mimo procedure !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.