Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga Franak:
Povratak na članak

'Tražimo da EK pokrene postupak protiv Republike Hrvatske na Sudu EU'

Sandra Žiga iznijela je temeljne optužbe protiv Vrhovnoga suda RH, vezano za ogledni postupak za čije pokretanje nije bilo temelja, ali u kojemu je iznesen čitav niz pogrešnih tumačenja i zaključaka u vezi sa zaštitom potrošača na temelju prava EU

Komentari 3

SP
spancro
23:14 05.06.2020.

uvjek se treba zalit na sudu u eu tamo se moze dobit pravo a ne kod koruptne drzave.zato hdz dole imali su dosta vremena da pokazu koliko vride .rezultat vec znate.samo ovce ih sada biraju

VL
DJ
djmoslav
16:19 05.06.2020.

Digli ste kredite koje ste dobili sa svojim potpisom na ugovoru novac ste potrosili i sada bi gradjani trebali vracati vase kredite stvarno ste pametni ali samo za sebe.

VL
DU
Deleted user
14:50 05.06.2020.

Potpis na nekom ugovoru znaći da si u potpunosti suglasan sa tim ugovorom sve ostalo i zakon pa i presude su donesene pod pritiskom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.