Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladen novosel

'Tražili smo Milanovića milijun puta da nas primi, a nije'

mladen novosel
Soundset
09.03.2013.
u 09:01

Predsjednik Samostalnih sindikata Hrvatske Mladen Novosel kazao je kako ga premijer Zoran Milanović nije primio u godinu i pol, otkad je na vlasti.

Predsjednik Samostalnih sindikata Hrvatske Mladen Novosel kazao je kako ga premijer Zoran Milanović nije primio u godinu i pol, otkad je na vlasti. Izjavio je to u Intervjuu tjedna na Soundsetu.

- S predsjednikom Vlade nismo imali, kao središnjica, ni jedan jedini sastanak, čak ni kurtoazni. Nakon što su došli na vlast, tražili smo razgovor, do danas ga nismo dobili. A tražili smo ga mali milijun puta, molim vas lijepo – rekao je Novosel voditelju Saši Ćeramilcu.

Najavio je veliki prosvjed svih sindikalnih središnjica za Praznik rada.

- Slat ćemo poruke hajdemo na ovaj Prvi maj doslovno reći što nas boli, zašto ne možemo više dalje tako. Očekujemo da mladi budu nositelji ovog sindikalnog prosvjeda – pojasnio je Novosel. Čak da premijer do 1. svibnja i primi sindikalce, prosvjed, poručuje, neće otkazati.

Komentara 22

Avatar oto1
oto1
10:56 09.03.2013.

Tražili smo Milanovića milijun puta da nas primi, a nije' ....................... Milion je ipak jedan weliki broj.

OB
-obrisani-
11:00 09.03.2013.

Jest, premijer ne mora primati svaku šušu, ali problem je što premijer ima strah od otvorenoga dijaloga.

YU
yututu
10:36 09.03.2013.

Novo - "demokracije" su samo jedan vid diktature, sa prividom "narodne vladavine" - shvatite da je narod - neorganizirano mnoštvo, s koji se lako medijski manipulira poput obične stoke, a svaka organizacija podrazumijeva hijerarhiju, koja se vrlo lako pretvara uu diktaturu - rijetki su sustavi koji djeluju za narod i u korist naroda, poput onog u Švedskoj - to sigurno nisu "demokracije"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije