Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakvo otkriće!

Tražili predmete iz provale pa pronašli skrivena minsko eksplozivna sredstva

Foto: Vukovarsko-srijemska županija
1/2
25.03.2021.
u 10:57

Oduzete eksplozivne tvari i streljivo pohranjeni su u skladištu Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Radi sumnje u provalu u radni stroj policija je, temeljem sudskog naloga, obavila pretragu doma 64-godišnjaka iz Gaboša kada su pronašli predmete iz provale ali i veću količinu minsko eksplozivnih sredstava i streljiva.

Kako navodi policija tijekom pretrage pronađeno je 6 protupješačkih mina, 2 tromblonske mine, 8 upaljača za mine, 6 ručnih bombi, 500 grama eksloziva, elektrodetonatorska kapisla te 338 komada streljiva različitog kalibra. Oduzete eksplozivne tvari i streljivo pohranjeni su u skladištu Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

- Protiv 64-godišnjaka policija je nadležnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu za kaznena djela Teška krađa i Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari. Također, protiv osumnjičenog je dostavljen i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, izvijestili su iz policije.

Ključne riječi

Komentara 5

TA
Tackrla
11:12 25.03.2021.

To je neki pupijev " ugrozeni"

DO
Domumom
11:16 25.03.2021.

Nema imena, vjerojatno je marko kraljević.

TO
TORQUEMADA
11:24 25.03.2021.

Nek' se nađe, nikad se ne zna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije