Naslovnica Vijesti Crna kronika

Tražili napadače na uberovce, pa našli mladića s ruksakom u kojem je bilo 660 grama marihuane

Mladić je kod sebe imao ruksak u kojem je bilo 660 grama marihuane i dvije vage za precizno mjerenje
10. siječnja 2019. u 12:28 1 komentara 1196 prikaza
Policija
Foto: Petar Glebov/PIXSELL/Ilustracija

Da je policijski posao ponekad prepun iznenađenja, svjedoči slučaj 22-godišnjaka koji je uhićen zbog zloporabe droge. Za njega bi se pak moglo reći da nije imao sreće odnosno, da se u krivo vrijeme našao na krivom mjestu. Naime, uhićen je 6. siječnja u 21 sat u Ulici Lavoslava Ružičke kod broja 12.

ILEGALNE RADNJE Dubrava: Muškarac zaustavljen sa šest kilograma marihuane

U to vrijeme policija je tragala za mladićima koji su četrdesetak minuta ranije u Poljičkoj napali i okrali 35-godišnjeg vozača Ubera. Ugledavši mladića koji se sumnjivo ponašao, a odgovarao je dobi napadača na taksista, policajci su ga pokušali legitimirati. No čim ih je ugledao, on je počeo bježati. Kada su ga policajci dostigli i svladali, shvatili su i zašto je bježao. Mladić je kod sebe imao ruksak u kojem je bilo 660 grama marihuane i dvije vage za precizno mjerenje. “Roba” mu je oduzeta, on je priveden, a slijedi mu dovođenje i pred suca istrage zagrebačkog Županijskog suda.

>>Pogledajte video: Marihuana

[video: 8159 / Prodaja trave Denver]
Trendovi budućnosti
ŠTO NAS ČEKA
Kako tvrtke mogu postati još konkurentnije: trendovi budućnosti kojima ćemo se prilagoditi ili propasti

A1 izdvaja za Vas

  • ObrenM:

    Mnogi ce se pobuniti zasto mladim poduzetnicima policija ubija volju za poslom za popravak zdravlja.Ovo je sok za korisnike vitamina.