Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVORENA TROJICA

Tražili ga da im vrati nepostojeći dug od 5000 eura, tukli ga po glavi i zatočili u stanu

Marko Prpic/PIXSELL/Ilustracija
06.01.2021.
u 15:42

Trojica osumnjičenika su ispitana na tužiteljstvu nakon čega im je sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od  ponavljanja djela

Za pokušaj iznude, pokušaj nanošenja  teške ozljede i protupravno oduzimanje slobode osumnjičeni su Bernard S. (23), Josip D. (28) i David P. (38), a rješenje o provođenju istrage donijelo je Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu. Trojac se sumnjiči da su  27. prosinca 2020. u večernjim satima u Zagrebu, od oštećenika tražio da im na ime nepostojećega duga preda 5000 eura. Sumnjiče se da su oštećenika udarali po glavi, kako bi im isplatio novac. On im je pokušao pobjeći, no oni su ga u tome spriječili, te su ga zaključali  u stanu.  

- Ubit ćemo te! - zaprijetili su mu osumnjičeni koji su ga ponovo udarali po glavi, pri čemu su ga lakše ozlijedili.
Trojica osumnjičenika su ispitana na tužiteljstvu nakon čega im je sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od  ponavljanja djela.

Ključne riječi

Komentara 3

PE
Perspektivan
17:46 06.01.2021.

Posto su clanovi udruženog zlocinackog udruzenja treba ih poslat u prdekanu na bar 10 godina.

XN
xnet0822
20:41 06.01.2021.

Tipično za drogeraše, nikad im nije dovoljno love pa traže još !

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
19:16 06.01.2021.

sad bu naše vrlo sudstvo čekalo par godina i dobili budu uvjetnu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije