Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beroš podržao inicijativu

Traži se status Covid bolnice za Opću bolnicu Varaždin

Opća bolnica Varaždin
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/3
28.01.2021.
u 12:38

Ministar Beroš je inicijativu podržao

Varaždinska županija bila je jedna od najugroženijih u ovoj pandemiji i stoga je Opća bolnica Varaždin bila pod posebnim pritiskom. U jednom smo trenutku imali 278 osoba s težom kliničkom slikom i proporcionalno smo bili opterećeniji i od KB Dubrave kao COVID bolnice - rekla je saborska zastupnica Narodne stranke - Reformisti Natalija Martinčević, koja je u Saboru upitala ministra Vilija Beroša kad će OB Varaždin biti priznat status COVID bolnice.

To je, dodala je, važno zbog zaposlenika koji time ostvaruju pravo na deset posto dodatka na plaću. Ministar Beroš je inicijativu podržao.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije