Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKA LUTRIJA

Traži se sretni dobitnik: Osvojio 2,4 milijuna eura, no nije se javio već dva mjeseca

loto
Sanjin Strukić/PIXSELL
20.10.2021.
u 07:51

Zaposlenici Westlotta u Münsteru zamolili su svoje kupce da provjere stare loto listiće

Na njemačkoj lutriji prije otprilike dva mjeseca odvojen je dobitak od 2,4 milijuna eura, no sretni se dobitnik još uvijek nije javio da preuzme nagradu. 

– Učinit ćemo sve što je moguće kako bismo pronašli dobitnika i uručili mu njegov dobitak – rekao je glasnogovornik Westlotta Axel Weber, prenosi Fenix magazin

Zaposlenici Westlotta u Münsteru zamolili su svoje kupce da provjere stare loto listiće. Pretpostavljaju kako novi milijunaš dolazi s Ruhrskog područja gdje je uplaćen loto listić 25. kolovoza.

VIDEO Predstavljanje rezultata novog istraživanja “Što čini Hrvatsku (ne)poduzetničkom zemljom?”

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije