Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spas od klaonice
Povratak na članak

Traži se pomoć čovjeku koji prodaje 23 koze, a nema nikakvih primanja

Koze i kozlići nalaze se u Zagorju na adresi Đurmanec, Ravninsko 106, a ako se netko uskoro ne javi završit će zaklane jer je gospodin star i teško mu se brinuti o njima

Komentari 8

HA
Harishchand
12:23 06.10.2018.

Dragi ljudi, stavite ego, taštinu i glupost po strani molim vas, pogotovo mišljenja da imate pravo klati, to vam niko nije da. Životinje ne želu umrijeti i to vam veoma jasno poručuju, VEOMA JASNO! Opiru se svim silama, skriču, malte ne plaču. Jeste vidjeli kada to ili samo vidite šnicel upakiran u plastiku? Ja sam se nagledao klanja i skričanja. Dakle ko vam daje to pravo? Oduzet život živom biću koje je usto životinja kao i vi, štoviše i sisavac kao i vi? Prije sto godina crnci su bili robovi jer je neki bjelac mislio da ima pravo na to. Životinje imaju svoje obitelji, djecu, kao i mi. Osjećaju te pate. Bili zaklali svoga psa ili mačku? Kako bi se osjećali da vam netko to učini? Pa zvali bi policiju odmah! Zar ne? Pa i kanibali postoje dan danas. Hoćemo dozvolit onda i da nas kolju zato jer je nekome to 'normalno' ? Koliko neznanja i licemjerstva.. Životinje ne pričaju Hrvatski, Engleski i slično, ali itekako poručuju svim svojim bićem da ne želu biti zaklane. Zašto to činite? Zašto?? Jeste se ikada istinski upitali? Iskreno, bez jeftinih ego igrica i manupulacija. Jeste li ikada istninski se zapitalu u svom srcu? Evo ja vas sada pozivam. S druge strane......najveća studija prehrane IKADA napravljena u povijesti, nazvana "Kineska studija" nepobitno govori o štenosti i nepotrebnosti životinja kao hrane...renomirani Doktori i stručnjaci u suradnji s američkim i kineskim sveučilištima, Oxford između staloga....20 godina istraživanja i statistika.. VRIJEME JE ZA PROMJENE :) JGD

VL
DU
Deleted user
12:53 03.10.2018.

@ EUJ " neke su i za rasplod " ja se ne bi previše nećkao !

VL
KO
koraba
13:17 03.10.2018.

Zašto ovaj članak nema oznaku PROMO ili zašto nije u oglasima? Čovjek prodaje koze za 5-7 tisuća kn!

VL
DU
Deleted user
13:49 03.10.2018.

Kakve su to gluposti. Životinje su namjenjene za ljudsku ishranu. Osim ako ste vegetarijanac. Ako ste danas pojeli kakvu dobru šniclu to je jučer bilo neko janje tele koza ili kokoš. U nekim zemljama i mačka kukac i mnoge druge životinje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.