Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi pri kraju

Traži se ime mosta koji grad Rijeka daruje Vukovaru

vukovar
Žarko Bašić/PIXSELL
17.04.2013.
u 12:04

Gradsko poglavarstvo pozvalo je građane Vukovara da aktivno sudjeluju u predlaganju i odabiru imena mosta

Radovi na izgradnji pješačkog mosta preko rijeke Vuke u Vukovaru bliže se kraju, a prema najavama iz gradske uprave svečanost otvaranja pješačkog mosta trebala bi biti upriličena 10. svibnja.

Toga dana Vukovar će posjetiti gradonačelnik rijeke Vojko Obersnel sa suradnicima, a u gradu će biti upriličeni i dani Rijeke kada će se Riječani Vukovarcima predstaviti filmskom, glazbenom, izložbenom, knjižnom i scenskom umjetnosti. Sukladno Sporazumu o uređenju međusobnih prava i obveza, Grad Rijeka financira cjelokupne radove na izgradnji ovoga pješačkog mosta u iznosu od 2,3 milijuna kuna.

Pješački most nalazi se u produžetku Vukine ulice radi osiguranja pješačke komunikacije između navedene ulice i višestambenog naselja Olajnica. Povodom skorog završetka radova na postavljanju pješačkog mosta gradonačelnik Vukovara Željko Sabo poziva stanovnike Vukovara  da aktivno sudjeluju u predlaganju i odabiru imena mosta koji Grad Rijeka daruje Gradu Vukovaru.

Pisani prijedlozi mogu se poslati na e-mail adresu: protokol@vukovar.hr do 24. travnja  2013. godine. Pristigli prijedlozi  bit će objavljeni na službenoj internetskoj stranici Grada Vukovara s mogućnošću glasovanja. Predlagatelja  imena s najvećim brojem osvojenih glasova  očekuje posebna nagrada.

>>U pogon stavljen solarni sustav u dvorištu osnovne škole u Vukovaru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije