Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZA MJESTA KORANA

Traže Apolla: Prestrašeni pas nestao kod Plitvičkih jezera, vlasnici mole za pomoć

Foto: Facebook screenshot
1/3
24.08.2021.
u 23:15

Vlasnici su polijepili i plakate u blizini te ga neumorno traže cijeli dan, no bez uspjeha. Ako imate bilokakvu dojavu o ovom nestalom psiću, javite se na broj 0997896776

Prestrašeni pas Apollo nestao je u ponedjeljak u popodnevnim satima kod Plitvičkih jezera nakon što je njegov vlasnik imao prometnu nesreću. Zabrinuti vlasnici mole pomoć preko društvenih mreža, a napravili su i grupu na Facebooku. 

- Jučer mi je sin imao prometnu nesreću iza mjesta Korana, prije ulaza u NP Plitvička jezera. S njim u autu je bio pas. Nestanak je prijavljen na policiji, GSS, kod rendžera u nacionalnom parku, veterinari su također prijavili nestanak. Vjerovatno je prestrašen i gladan, napisala je na Facebooku Višnja Beg.

Apollo je pasmine pit bull te je star 9 mjeseci, cijepljen, čipiran. Kako je napisala Višnja, Apollo je jako umiljati pas koji voli ljude i djecu te se slaže i s drugim psima.

Vlasnici su polijepili i plakate u blizini te ga neumorno traže cijeli dan, no bez uspjeha. Ako imate bilokakvu dojavu o ovom nestalom psiću, javite se na broj 0997896776.

Ključne riječi

Komentara 2

BE
berija
03:14 25.08.2021.

Pit bull, umiljat, voli djecu, slaže se s drugim psima? Ajde, i to za promjenu.

FA
fajlpz
08:33 25.08.2021.

A vijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije