Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žene u biznisu s marihuanom

Travu iz Šenkovca dilala (60) s partnericom (62)

laboratoriji,droga,marihuana
Foto: PUZ
1/2
01.02.2015.
u 17:14

Umirovljenica koja je prva „pala“ u opsežnoj policijskoj istrazi također se sumnjiči da nije prodavala samo drogu koju je sama uzgojila već i marihuanu koju je uzgojila 62-godišnjakinja iz Gornjeg Laduča

Samo nekoliko dana nakon što je u Šenkovcu pokraj Zaprešića otkriven laboratorij za uzgoj marihuane i ulja hašiša, u obližnjem naselju, odnosno u Gornjem Laduču otkrivena je još jedna narkoplantaža.

Naime, Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu istragu je proširilo na 62-godišnjakinju koju sumnjiči da je od početka 2013. do 30. siječnja ove godine iza kuće u Gornjem Laduču zasadila konoplju, a nakon „berbe“, drogu bi sušila, usitnjavala i skrivala u kući.

Sadnice joj je, tvrdi tužiteljstvo, prodala upravo Andrea C. (60), koja je u istražnom zatvoru nakon što je policija otkrila njezin laboratorij marihuane u Šenkovcu. Umirovljenica koja je prva „pala“ u opsežnoj policijskoj istrazi također se sumnjiči da nije prodavala samo drogu koju je sama uzgojila već i marihuanu koju je uzgojila 62-godišnjakinja iz Gornjeg Laduča.

Zbog opasnosti od ponavljanja djela, i ona se, baš kao i Andrea C., našla iza rešetaka istražnog zatvora. 

>>Umirovljenik pušten, supruga u pritvoru: 'Znao sam da sadi travu, ali ja joj nisam pomagao'

Komentara 5

BA
bajo2
18:14 01.02.2015.

ajde dobro,njima progledajte malo kroz prste one su po godinama prava hippie generacija!

OF
ofaj
22:12 01.02.2015.

trebam sjeme,penzija je za k..ac.marica ide na tržištu.imam frezu,frezam grunt za seme.ajd narode podari seme.ove dve iz buhare su iz sutle šenkovec,kaj im je sutla drpila lovu za treču dob. penzići sijte maricu idemo organizirano v opg.jakovina daj gratis sjeme,onak si hrknut,kaj i ti tršiš maricu.ZA KLIJET SPREMNI

OK
okus
10:34 02.02.2015.

Za lijek uvijek. PROTIV droge UVIJEK.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije