Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Dojenčad prošle vlasti diskvalificira Hasanbegovića jer je doveo u pitanje komunistički 'antifašizam'

Dojenčad prošle vlasti, nakon gubitka “sise” buči, organizira sačekušu novom ministru kulture, hukće mu i naziva ga Goebbelsom prije nego što je donio ikakvu odluku

Komentari 37

DU
Deleted user
20:26 04.02.2016.

Samo naprijed, g. Hasanbegoviću, znam da vam je tesko ali vjerujte da mi budite nadu da mozda nije sve otislo u k..

VL
Avatar abakus
abakus
21:05 04.02.2016.

Ovo što se zbiva je zbilja tragikomično... A najtragikomičnije je to što su nam svojim kmečanjem i upravo smiješnim pretjerivanjem (koje se zaista može usporediti s razmaženim djetetom koje se baca na tlo i lupa u bijesu šakama po njemu) na kraju zapravo pokazali što je uistinu taj "antifašizam" kojim su desetljećima smrtnoozbiljno mahali. Ništa, kakav antifašizam, to je bio samo način na koji su muzli desetljećima sve druge ljude, prijetili i zatvarali usta svim potencijalnim kritičarima. Jednostavno su pretjerali i iz osoba koje su još i imale neki kredibilitet postali tragikomične figure, karikature onoga za što tvrde da se zalažu. Opasne i dalje, naravno, onako kako i razmaženo dijete može biti opasno dok grabi predmete i u bijesu ih baca oko sebe, a ponajviše na roditelja koji ga je "odbio od sise"... ali ništa više od toga. Smiješno, naš višedesetljetni mit o antifašizmu na kraju su na ruglo sveli upravo oni koji su se u njega najviše kleli... Antifašizam svesti na rentijerstvo, na ovo otužno bjesnilo jer su ostali bez proračunskog novca i pozicija... Kako otužno i kako smiješno.

VL
BA
bakulušić
21:12 04.02.2016.

Kad mater odbija dite od sise, to radi polako i traje malo duže. Ovdje je sve prekinuto u jednom danu i traume će trajati malo duže. Treba im davati napitke od koke i laganih trava. Za mir i dobro svih nas.

VL
MA
MarioG
22:55 04.02.2016.

Maestralno!! :) :) :)

VL
VE
Vercingetorix
23:10 04.02.2016.

Haha Raspudiću božee!! Kakav legenda ljudi moji!

VL
AN
Anasta
23:37 04.02.2016.

Nino odlican kao i uvijek! Sa ovim antifasistima ne mozes nego ovako, shvacajuci ih smrtno ozbiljno ...

VL
DU
Deleted user
08:43 05.02.2016.

Svaka čast za ovu analizu.

VL
Avatar ČEPlN
ČEPlN
17:39 05.02.2016.

To je to, Hrvati su preuzeli vlast. Meni osobno najdrazi je ministar kulture.

VL
JO
jozomali
13:05 11.02.2016.

Ninova analiza je nedvojbeno sjajna, no ima nekako jednostran pristup! Sjajno je to da se napokon netko "drznuo" i sve one koji nisu od osobite koristi RH počeo skidati sa "sise"! Kaem sve je tu totalno u redu do momenta u kojem vidimo da ministar kulture ima zadršku kad je osuda režima NDH po srijedi! Po meni je i režim koji je uslijedio za Hrvate jednako poguban! Ali tu nisam važan ja i moje mišljenje nego ministar i njegovo mišljenje! On se nužno mora izjasniti, kratko, nedvojbeno i posve jasno! Tek tada može računati na mir (osobno-profesionalni, mir kabinetu i vladi za koju radi)

VL
JO
jozomali
13:07 11.02.2016.

da ne bi bilo dvojbe....režim koji je uslijedio nakon NDH je za Hrvate bio jednako poguban!

VL
JO
jozomali
17:30 11.02.2016.

G.Hasanbegović danas je zaradio moje poštovanje.....a ovakvik kao ja ima stotine tisuća!.....nedvojbeno i precizno je iznio svoj stav o NDH i time donio mire sebi svome kabinetu i vladi u cjelini! Za ovo pitanje mu nitko nikada više ne može prigovoriti!

VL
Avatar Chaotic
Chaotic
15:46 12.02.2016.

Profesionalni "antifašisti" moraju imati posla. Pa kakva bi to bila egzistencija ukoliko nemaju posla? Neprijatelj mora postojati. Pa makar ga izmislili. Tako su izmišljali poslove u Srboslaviji, tako izmišljaju i danas.

VL
DU
Deleted user
16:20 05.02.2016.

Napokon se oglasio i centar Simon Wiesenthal, imaju vrlo ozbiljne primjedbe na Hasanbegovićevo imenovanje. Njih se teško može označiti kao "dojenčad prošle vlasti". Imaju popriličan utjecaj u međunarodnoj zajednici i, čini se, imenovanje ministra kulture bi uskoro moglo postati "lex perković" Karamarkove, odnosno Oreškovićeve vlade. Hoće li Hasanbegović biti razriješen ili će se ići na konfrontaciju, ostaje vidjeti.

VL
MI
Milostinja
00:48 05.02.2016.

Kad je HDZ došao na vlast onda mu je Thompson više nije trebao, tako će biti i Ninu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.