Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE BIH O IMENIIMA'
Povratak na članak

Tramišak: Rečenicu ‘bit će krvi do koljena’ sam čula u siječnju, policija je obaviještena o prijetnjama

Kaže kako nije imala razloga razmišljati da to prenese policiji jer su informacije dolazile preko osoba koje su obavljale poslove u Ministarstvu te joj dobronamjerno prenosile te komentare

Komentari 3

DA
danijelrukavina4
11:42 24.03.2022.

Nataša delaj pošteno i nemaš straha. Vremena se mijenjaju i malo po malo istina izlazi van. Bojati se moraju samo oni koji su parazitirali i sisali i krali državnu lovu. A nadam se da će doći i vrijeme kada će se saznati imena velikh domoljuba sa iznešenom lovom u inozemstvo. Samo polako. Ništa brzo. Na brzinu se samo muhe love.

VL
SA
sargu123
12:29 24.03.2022.

Ne moraš ni spominjati imena, svima je jasno o kome se radi.

VL
Avatar Mistborn
Mistborn
11:55 24.03.2022.

Ponekad su takve stvari figurativno rečene. Histerija koja vlada oko "govora mržnje" izokreće sve. Prije si moga reći "Ubiću se!" kad ti nešto ne ide. Danas ti odmah pošalju socijalne službe i njanjakala za psihološku pomoć. ....Budalasta vremena....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.